PERSONLIG TRÆNING

FÅ FINPUDSET DIN TEKNIK

Personlig træning er for dig, der ønsker et ekstra fokus i, og hjælp til, din træning. CrossFit Aalborgs personlige træning kan hjælpe dig med at forbedre teknikker inden for alle aspekter af squats, vægtløftning og gymnastics. Det kan også være, at du søger inspiration til at kunne træne selv eller bare vil have en fed træning, hvor kun du er i fokus så er den personlige træning det helt rette for dig.
Hos os får du en gratis og uforpligtende intro-samtale, ligesom alle vores løsninger med personlig træning er uden binding.

1 TRÆNING - 1 time

Dette er for dig, der har lyst til at have en personlig træner, som guider, støtter og vejleder dig gennem træningen, og hvor det kun er dig og træneren, der er til stede.

Pris: 749 kr.

1 TRÆNING PR. UGE - 4 timer/måneden

En ugentlig time med en personlig træner er for dig, der allerede er vant til at styrketræning, men måske ønsker ny inspiration.
Her vil der være fokus på, at du får det maksimale udbytte ud af både tid og indsats.

Pris: 1996 kr.

Timepris: 499 kr.

10 x KLIP

Et klippekort er for dig, som ønsker en fleksibel mulighed for at få personlig træning. Timerne kan bruges præcis når det passer dig. Klippekortet er gældende i 12 måneder.

Pris: 6000 kr.

Timepris: 600 kr.

2 TRÆNINGER PR. UGE - 8 timer/måneden

Når du booker to timers personlig træning om ugen, er du sikret stabil hjælp og vejledning til, hvad og hvordan du skal træne.
Her vil instruktøren have sit fulde fokus på dig og sørge for, at du går fra timen med fornyet motivation.

Pris: 3600 kr.

Timepris: 450 kr.

PARFORLØB

Et (venne)parforløb er for jer, som vil dele timerne (og oplevelsen) med hinanden.
I sparer 25% af prisen, men det kræver dog, at I har nogenlunde det samme udgangspunkt samt mål.

Spar 25 %

3 TRÆNINGER PR. UGE - 12 timer/måneden

Med tre timers personlig træning ugentligt er du garanteret faste træningspas, der kan motivere og fastholde din træningsglæde. Du vælger tre timer om ugen hvis du har behov for forpligtelse og ønsker mærkbare resultater.

Pris: 5100 kr.

Timepris: 425 kr.

Udtaleser personlige træning

KOM GODT I GANG

Personlig træning er for dig, der ønsker et ekstra fokus eller hjælp til din træning. CrossFit Aalborgs personlige træning kan hjælpe dig med at forbedre teknikker inden for alle aspekter af squats, vægtløftning og gymnastics.

Det kan også være, at du søger inspiration til at kunne træne selv, eller bare vil have en fed træning, hvor kun du er i fokus, så er den personlige træning det helt rette for dig. Vi tilbyder gratis samle samt ingen binding på alle vores løsning med personlig træning.